We wish you a reggae Christmas!

Vi er en 10-12 danske både i Carlisle Bay lige ved bridgetown, og det føles ret meget som en invasion når vi alle går på land og skal ud og male byen rød som man siger. Igår var vi på fiskemarked 4 af bådene, og var et antal på 24 personer og tjenerne er commissions lønnet så der er kamp om forretningen, og for at gøre det bare lidt mere besværligt betaler vi pr båd for at holde styr på regnskabet. Også fik vi smagt blue Marlin, den fisk der over atlanten har taget alle vores sprutter og flyvefisk fisken vi fandt på dæk og måtte smide ud over hele tiden.

Dagene går lidt ind i sig selv og vi opholder os mest bare på og omkring bådene, besøger nykommende både på dinghy’er og sup boards og snorkler rundt for at se på skildpadder og vrag som ligger lige under bådene. Og havde det ikke været for julelysene og julesangene kan man godt glemme lidt at det snart er jul, men for en som mig der hader kulde er det så skønt at ligge og tage sol på sup’en eller sidder på stranden og nyde udsigten.

Og så har vi været på rum destillery, st. Nickolas Abbey. Hvor vi var rundt på deres 400 hk med lokomotiv, efterfulgt af en smagning af deres 5 års rum. Det er en ret vild, og lang historie der starter med 2 naboer der ender med at den ene bliver forgiftet.

At finde et sted og få drinks og feste er ikke altid nemt, har 2 gange gået op og ned af stranden ved Carlisle Bay uden at kunne finde andet end lokale barer hvor man kun kan købe Banks, den lokale øl og servicen er ikke ret hurtig her, fra man bestiller mad til man får der går der snildt 1,5 time, men så kan man jo bare få en øl mere som en af dem så fint sagde. Vi har så tilgengæld haft bedre held med at holde privatfester med besøg fra nabo bådene, hvor der bliver drukket masser rumpunch og øl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: