Barbados so far

Uncategorized
December 12, 2021

Vi har fundet ud af at barcudaen faktisk er en Wahu. Og vi har mistet en 15 sprutter eller deromkring.

Vi har ikke været så meget på land, prøvede igår at tage ind på strandbar men alt var lukket, fandt til sidst en meget lokal low key strandbar hvor jeg fik en rumpunch, som er deres signature drink. Vi får også drukket en masse af deres signature øl, Banks. Nu siger jeg jeg masse slap af alt med måde :). Vi har bestemt os for at vasketøj i spanden ombord da de nærmeste møntvaskerier er små 2 km væk.

Befolkningen hernede er super venlige og vil meget gerne vise os rundt til de lokale supermarkeder, og de rigtige steder at gå på bar. For luck og better word hash er basically legalt så det kan lugtes på de fleste barer. Og der er fuldt maskepåbud på gaden også, og man får målt sin temperatur hver gang man går ind i en butik.

Idag skal jeg ud og se om jeg kan få se lidt mere af øen, den er 30km bred og 50km lang, så det er en lille ø.

Vi er blevet en god stor dansker Camp der ligger for Anker, samme sted hvor vi besøger hinanden med dinghyen og hygger med dykning, snorkling og masser badning. Vandet er gigant varmt hele dagen det er så luksus. Og vi har de smukkeste solnedgange. Vi har også fået hørt lidt historier fra de andres ture over atlanten, som har lydt ret meget vildere end vores tur, men langt mere ødelagt og noget der bare måtte repareres i 3-4 meter høje bølger. Flere har mistet sprutter på grund af fiskeri.

2 thoughts on “Barbados so far”

  1. I’ll immediately take hold of your rss as I can’t in finding your e-mail subscription link or newsletter service.
    Do you’ve any? Please allow me recognize so that I may subscribe.

    Thanks.

    1. Kirk says:

      hello let me look into this thank you for showing an interest 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: