For Anker

Vi kommer ikke så tit på land, kun for at vasketøj og handle ind. Vi bader, wakeboarder, sup boarder og spiller backgammon, med en tidligere danmarksmester så vi får trænet strategi og kan nu vinde 60% af vores kampe.

Det er nok første gang jeg har været et sted og set så lidt på næsten 2 uger, men der er sejlferie det her og vi gider ikke planlægge for meget, står op når vi vågner, ingen alarmer. Og så ser vi på de projekter der skal tilses inden vi sejler. Dagene går hurtigt ind i hinanden, og tiden går uden at man bliver stresset fordi man ikke når det man skulle have nået for når man det ikke idag når man det nok i morgen.

Vi får dykket lidt ved båden og så en rokke svømme forbi en af dagene, vi har set skildpadder og svømmet med dem de var ret ligeglade med at vi var der, og de er godt nok store. Lidt skræmmende når man lige bliver overrasket af en skildpadder der kommer under dig.

Det er så lækkert at hvis man har det varmt hopper man bare i vandet og bliver afkølet.

Mindelo, São Vincente

Mindelo er hovedbyen på São Vincente, hvor vi kunne shoppe fisk på fiskemarkedet, grøntmarkedet og tøj og souvenir på tøjmarkedet. Der er også super markeder men de store lå lidt længere ude af byen. Det meste aktivitet skete ved havnen, hvor der var godt gang i musikken og diskolyset og live musik på havnebaren ved dinghydocken. For enden af havnebroen stod de lokale og solgte busture rundt på øen, hvor vi fik os en god ven, Oscar, som vidste os rundt til gode strande, der store bjerg, Monte Verde, hvor de har lavet et smart skytapningssystem, for at kunne udnytte det vand der ligger i skyerne inden der kommer ned som regn, da det kun regner lidt 5 dage om året. Hvilket også betyder at øen for lang tid siden har været grøn, men grundet tørke nu ligger brunt og besværligt at gro afgrøder, grøntsager er derfor også dyrt på Cap verde da det hele er import.

Øen var engang også fyldt med aloe planter men fordi at turister er kommet til og taget planterne med sig er der ikke flere tilbage af dem heller.

De er kendt for en helt specielt rum, grog, som bliver lavet på nabo øen Santo Antão. En 46% alkoholiseret genstand der selvfølgelig også skulle smages sammen med favoritten ombord, Safari likøren og en appelsin/ananas/kokos juice.

14 thoughts on “For Anker

 1. Skammeligt at jeg ikke har fået læst dine super historier her. Nå jeg må blive bedre!
  Kærligst mor

  1. Thank you so much for you attention a love traveling and love to help people get a great trip them self 😉

  1. Thank just trying to share my experiences and hope that that can bring inspiration to people and make people see how amazing the world is, and the people in it ❤️

 2. My programmer is trying to persuade me to move to .net from
  PHP. I have always disliked the idea because of the costs.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on numerous
  websites for about a year and am worried about switching to another platform.
  I have heard very good things about blogengine.net.

  Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it?
  Any kind of help would be really appreciated!

 3. Good information. Lucky me I found your website by accident (stumbleupon).
  I’ve bookmarked it for later!

  Visit my website; юрист по банковским
  и кредитным спорам (sk-bc.ru)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: