Turen går til Cap Verde

Så er vi på vej over atlanten med første stop på Sao Vincente en af Cap Verde øerne. 6 dages sejlads, hvor vejret bliver varmere og varmere, og så begynder det ligesom at ligne noget jeg kan være i. Startede med lange bukser, tyk trøje og jakke til nattevagterne og er nu på shorts og tyk trøje, herligt. Har ikke haft sko på siden vi forlod Tenerife mens vi har sejlet og tid er ligesom bare blevet en enhed for at vi har en fornemmelse om vagtskifte og madplaner, tempoet ombord er helt afslappet.

Badene bliver taget på dæk enten foran eller bagved med en spand og et hovedskyl i havet, efterfulgt af en lille ferskvands skylning fra vores watermaker, men der skal jo spares lidt op ferskvandet herude. Og opvasken tages også i spande på dæk med saltvand og sulfo inden skylning i vasken.

Vi har fanget en Mahi mahi som smagte udsøgt med lidt chili marinade, mango og avokado til frokost. Og så havde vi en sværdfisk i hælene på os der var blevet lokket af vores blæksprutte krog, dog ikke kommet helt på krogen, hvilket vi er nogle ombord der egentlig er ret okey med ikke at skulle kæmpe med den, men vild oplevelse at se den lege rundt med blæksprutten bag båden få meter fra hvor vi stod. Og kunne da egentligt også have været fedt at kunne sige man har fanget en sværdfisk, de er godt nok store.

Også har vi været på lidt af en Seafari hvor vi har haft besøg af en flok delfiner der hoppede rundt på begge sidder af båden og set på flyvefisk hoppe rundt i hav overfladen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: