Over Atlanten: Tenerife

Uncategorized
November 9, 2021

9. November, Tenerife – Cap Verde

Så går jeg Offline

Prep til 5 dage på vandet med kurs mod Cap Verde efterfulgt af 12 dage med kurs mod Barbados. Her skulle købes ind til mad og drikke da priserne på Cap Verde er høje. En hektisk formiddag i Carrefour, 3,5 time blev det til og 4 fulgte indkøbsvogne, med levering af varerene og mandag eftermiddag betyder det at udrejse dagen er sat til Tirsdag og yderligere 1,5 times shopping til grønt og kød. En lidt sjov oplevelse at skulle handle så meget ind, bonen blev lang xD

Det sidste gøres ved båden, vand fuldes, diesel tankes og båden gøres rent. Nu er vi da også ved at være klar til at komme ud og sejle. Forhåbentligt får vi set nogle hvaler, delfiner og skildpadder. Vi håber da også på at fange nogle fisk.

Søndag fejrede vi Pia`s fødselsdag med masser flag, lækker laks og chokoladekage til dessert. Og så var vi lørdag aften nogle der tog ud og spiste absurd lækre burgere og endnu lækre mango mojito. Træningen skal selvfølgelig også overholdes selvom man er ude at sejle og bliver lavet på dæk i fællesskab også bliver det jo ren leg.

Jeg ser frem til de første ca. 5 dages sejlads til Cap Verde, og til at opdage den ø da jeg ikke har hørt så meget om den.

Ohøj og på gensyn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: