Over Atlanten: Starten

Uncategorized
November 5, 2021

1. November: København – Las palmas – Tenerife

Jeg blev kørt til lufthavnen af min mor, og efter en 5.5 flyvetur og en længere bustur ankom jeg endelig til mit hostel i las palmas, hvor jeg skulle med en shuttle bus til agaete og herfra med færgen til Tenerife hvor båden Ohana ligger.

Vi hygger, spiller og forbereder til turen over atlanten med rigtig ferie stemning absolut ingen stress. Jeg møder mange spændende mennesker fra andre både der også er på vej ud over atlanten, omkring 15 andre lyst sejler på vej til Barbados fra henholdsvis las palmas og Tenerife.

Billederne viser bådens interiør, og lidt turist billeder fra byen.

Ohøj og farvel

1 thought on “Over Atlanten: Starten”

  1. Tine Grum-Schwensen says:

    Fedt at finde billeder her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: