On the Road again!

Uncategorized
January 21, 2022

Fra High Bridge, New Jersey til Washington DC, Maryland to Atlanta, Georgia til sidste stop New Orleans, Louisiana.

Et stykke tid siden sidste post, men har ikke lige haft tid til at sidde og skrive, har været på city og museum tur og ikke fået alverdens søvn da bussen er et fantastisk sted og komme rundt med, forfærdeligt sted og sove 😉

Washington DC, Maryland

24 timer i DC til næste bus, hvad skal ses? Lincoln memorial, Roosevelt og jefferson. Martin Luther King memorial og selvfølgelig op forbi Washington monumentet, desværre kunne jeg ikke komme derop da man skulle have bestilt billetter (som var gratis) dagen før. Damn not planning mentalitet.

Jeg fik set det hvide hus omringet af politiet grundet et dødsfald i senatet, dog meget få der vidste noget omkring hvorfor de var selv politiet der stod vagt vidste ikke så meget om det. Jeg fik nogle billeder af the us capital med mig foran.

Museums er gratis herover eller i hvert fald deres stats museer. Så jeg var forbi smithsonian museet som i virkeligheden er en masse museer i sådan Alle af bygninger.

Atlanta, Georgia

Et besøg i Georgia, hvor jeg boede hos Christina of rex, Christina fra danmark og rex fra Florida boede i et typisk wisteria Lane hus en times tid fra Atlanta midtown. Super hyggeligt, hjalp dem med e puslespil de sad fast i og fik set cola museet, hvor de holder den originale opskrift i en topsikret bankboks, USA’s bedste bevaret hemmelighed, kun 2 kender opskriften og de kan halvdelen hver og må ikke rejse sammen.

Fik også besøgt det originale selfie museum efterfulgt af frokost i deres street bar område. Drinks på hard rock og en tur forbi den olympiske park de satte op da olympiaden var forbi Atlanta en 1996.

Final destination: New Orleans!

Efter 28 timer i bus, 2 sightseeings stop senere er jeg endelig nåede til New Orleans. Jeg elsker denne by før jeg overhovedet har besøgt den. Den har så meget historie, og elsker bygningerne her. Glæder mig til at se mere til byen og området, har de seneste par dage slappet lidt af og fået styr på hjemmeside, startede på over atlanten videoen hvilket er et stort arbejde at klippe sammen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: